Roses on my Pillow | Roses on my pillow | Manon Asbroek
Ik coach mensen hoe ze meer levenslust kunnen krijgen en een grote spirituele groei doormaken. Als levenslust coach zorg ik voor meer energie, liefde en zin in het leven!
Manon Asbroek, online coach, coach, online trainer, trainer, levenslust, expert, levenslust coach,
21424
page-template-default,page,page-id-21424,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over mij

Als kind kon ik uren druk zijn, met het plukken van roze roosjes uit de tuin van mijn buurvrouw. Ze had een hele tuin vol. In een grote emmer met water maakte ik er mijn eigen parfum van. Zoete herinneringen heb ik aan die tijd. Het was de tijd dat ik me nog kind voelde én levenslustig. Op mijn tiende werd mijn moeder psychisch ‘ziek’ en hield ik op met kind zijn. Mijn echte ZIN in het leven was verdween. Ik deed alles wat in mijn macht lag om haar weer gelukkig te maken, maar helaas lukte me dat niet, hoe hard ik het ook probeerde. Door onder andere deze gebeurtenis en een trauma op één jarige leeftijd bleek ik onveilig gehecht te zijn en een posttraumatische stressstoornis ontwikkeld te hebben. Daar kwam ik overigens pas na jaren dokteren op mijn zesendertigste achter, maar het verklaarde ineens waarom ik me van mijn elfde tot mijn zesendertigste depressief, vermoeid en angstig voelde. Niet in verbinding met mezelf, noch met anderen,  noch met het leven. Ik voelde me uitgeput. Moe van overleven. Moe van vechten. Moe van de teleurstellingen.

 

Op een avond had ik een bijzondere spirituele ervaring die mijn leven voorgoed veranderde. Ik ervoer dat wij onze eigen realiteit creëren, op een manier die ik haast niet kon bevatten. Ik doorzag de illusie van ons ego-bestaan en ervoer wie ik werkelijk was. Dat was één van de vele bijzondere momenten die ik zou beleven. Ik begreep ineens de functie van mijn depressie en mijn lijden. Dat het een uitnodiging is om beter te worden en een bestaan te creëren waar je hart werkelijk naar verlangt. Want daar ligt de LEVENSLUST verborgen. Ik moest onder ogen zien dat ik niet mijn waarheid leefde en mijn volledige potentieel gebruikte, maar me gedroeg zoals ik dacht dat de maatschappij dat van mij verwachtte. Het vergde moed om een leven te creëren waar IK naar verlangde. Het vergde moed om los te komen van de verwachtingen van anderen en die ik mezelf jarenlang had opgelegd. Moed om mijn stem te gebruiken voor de woorden die door mij heen wilden stromen. Moed om ruimte in te nemen. Moed om mezelf te zijn in al mijn kwetsbaarheid én kracht. En nog steeds ben ik ‘work in progress’ want het leven geeft ons iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Maar dat is juist wat het leven zo boeiend maakt.

 

Ineens kwamen de rozen weer op mijn pad. Ik zocht er niet naar, maar ze vonden mij.  Ze kwamen steeds vaker weer terug tijdens meditaties en dromen. Ik voelde dat ik er weer wat mee mocht doen. De roos staat symbool voor de liefde die ik de wereld te geven heb. Ook staat ze symbool voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Mijn missie is om jou kennis te laten maken met de energie die verborgen ligt in de roos. De roos wordt niet voor niets de bloem der liefde genoemd. Ze heeft de hoogste trilling qua energie van alle levende organismen en deze staat gelijk aan de Universele levensenergie (geluk) waar wij mensen zo naar op zoek zijn. Als etherische olie wordt ze specifiek ingezet als natuurlijk anti depressiva. Een roos is levendig, harmonieus en sereen. Wanneer je in aanraking komt met deze energie zeg je ‘ wauw, dit is alles waar ik ooit naar heb verlangd.’ In onze shop vind je een ruim assortiment aan producten die ondersteunend kunnen zijn in jouw proces.

 

Als ik zo terugdenk ligt de basis van mijn missie misschien wel in het feit dat ik mijn moeder niet gelukkig kon maken. Misschien voel ik daarom mijn missie wel tot in mijn tenen: Jou weer op te laten BLOEIEN! Ik geef je graag alle licht en voeding die je nodig zult hebben in dit proces!

 

Ben je benieuwd geworden? Neem dan gerust contact met me op!

Manon heart-pink1

Wellicht interessant: Hier lees je mijn visie op depressie.