21967
page-template-default,page,page-id-21967,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bloeisessie

Je staat middenin het leven maar ervaart toch een bepaalde leegte in jezelf. Wellicht heb je al het een en ander geprobeerd om deze leegte op te vullen, maar gaf dat niet genoeg voldoening.

 

Als er iets mist in je leven, dan is het zeer waarschijnlijk meer van de echte jij!

 

Ergens heb jij in het verleden een ervaring opgedaan waarin je je afgewezen hebt gevoeld. Daardoor ben je delen van jezelf verborgen gaan houden. Je hebt wellicht een gevoel van schaamte over bepaalde eigenschappen van jezelf. Je voelt de vrijheid niet om ruimte in te mogen nemen en loopt wellicht op je tenen om aan iedereens verwachtingen te voldoen.

 

Hoe meer we ons inhouden hoe minder levenslustig en gelukkig we ons voelen. Als je vanuit die basis in het leven staat dan heeft dat zijn weerslag op ieder aspect van je leven. Je vriendschappen en relaties. Je gezondheid en energiepeil. De voldoening die je voelt in je (werk) leven.

 

Maar er is goed nieuws!

 

Onder wat stoffige laagjes zit die levenslustige, authentieke vrouw nog steeds verborgen. En ik wil haar dolgraag ontmoeten, jij ook? Tijdens een een-op-een sessie zoeken we contact met haar om van daaruit te voelen wat jou drijft. Waar jij naar verlangt en hoe jij je leven richting kunt geven.

 

Ik werk specifiek op thema’s als:

 

Intimiteit
Kwetsbaarheid
Verbinding
Zelfliefde
Sexualiteit
Relaties

 

Ik werk vanuit het NU. Wat wil zeggen dat het niet perse nodig is om je verleden opnieuw te beleven. Wat is het waar je in je huidige leven tegenaan loopt en wat je belemmert om het leven te leven waar je naar verlangt?

 

De bloeisessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in Wierden (O). Je bestelt de sessie hier.