22901
page-template-default,page,page-id-22901,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Training ‘Thuiskomen in jezelf’

Werd jouw hoofd ook steeds drukker naarmate je ouder werd? Toen je meer verantwoordelijkheden kreeg, van alles van jezelf moest en stress een gewoonte werd? Die van mij wel.

 

Mijn hoofd was zelfs zo druk dat ik eigenlijk niet eens zo goed meer wist hoe het voelde om Manon te zijn. Om haar energie en vrolijkheid te ervaren. Continu ping-pongen tussen wat ik dacht en voelde, maakte me onrustig. Ik twijfelde vaak en vond het lastig om beslissingen te nemen. Eigenlijk voelde ik me destijds altijd leeg en moe.

 

Ik verlangde daarom ook steeds meer naar een plek waar ik eindelijk rust vond. Zo’n plek net als de beige leren bank in mijn ouderlijk huis. Waar je in neer ploft en dan ahhh…..thuiskomt!

 

De training ‘Thuiskomen in jezelf’ wil je die ervaring graag bieden.

Hoe zou het voor jou voelen als je hoofd kalm is en je ontspannen bent in je lijf? Niet alleen wekelijks op de yoga mat, maar ook juist daarbuiten?

 

Ik vond in mezelf de oplossing,  waar ik jaren naar had gezocht. 

We hebben namelijk een prachtig geleide-systeem cadeau gekregen bij onze geboorte. Onze gevoelens. Maar we maken er nog amper gebruik van. Door de jaren heen zijn we steeds meer vanuit ons ratio gaan leven, waardoor we nog nauwelijks contact maken met onze innerlijke leiding. Een systeem wat zo nauwkeurig werkt, maar waar we niet meer op durven te vertrouwen.

 

Dat systeem wat jou precies vertelt wat klopt en wat niet pluis is. Wat prettig voelt en waar je grenzen liggen. Waar je naar verlangt en wat je doet genieten. Je lijf belichaamt alle antwoorden die je nodig hebt. Waarom verkiezen we dan toch ons ratio boven ons gevoel? Het heeft een functie. Jouw angstige gedachten beschermen je en houden je veilig in je comfortzone. Maar is dat ook werkelijk waar je gelukkig van wordt? Of wil je je vrij voelen?

 

Wanneer we de verbinding met onszelf herstellen, ervaren we minder stress. Kunnen we het zoeken naar controle en oplossingen eindelijk loslaten en gaan genieten!

 

‘Thuiskomen in jezelf’ is een training die uit de volgende onderwerpen bestaat.

Leven vanuit acceptatie brengt rust
Balans tussen denken en voelen
Minder moeten, meer zijn
Leren luisteren naar je innerlijke stem
Mildheid naar jezelf
Het vonkje in jezelf ontdekken
Expressie geven aan wie je bent

 

Na deze training ervaar je dat:

Je hoofd rustiger is
Je lekkerder in je vel zit
Je jezelf beter begrijpt
Je meer rust ervaart
Je milder naar jezelf bent
Je durft te vertrouwen op jezelf
Je helder hebt waar jij gelukkig van wordt

 

Doordat je zal gaan zakken in je lijf is het eindelijk mogelijk echt jouw plek op aarde in te nemen. Te gaan staan voor waar jij in gelooft en dit uit kunnen dragen naar anderen.

 

Praktische info:

Thuiskomen in jezelf is een online training van 3 maanden. Iedere week ontvang je per e-mail het trainingsmateriaal.  Healings, opdrachten en video’s die je thuis kunt oefenen wanneer het jou uitkomt. Tevens ontvang je deze 3 maanden online begeleiding en mag je me ten alle tijden vragen stellen in de online community.

 

De training is nog in ontwikkeling maar stuur me gerust een berichtje dan vertel ik je zsm wanneer deze start!

info@rosesonmypillow.com