22862
page-template-default,page,page-id-22862,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Eerste hulp bij liefdesverdriet

Het gratis e-book ‘Eerste hulp bij liefdesverdriet’ is een mini cursus die je helpt de verbinding met jezelf weer te herstellen wanneer je liefdesverdriet hebt.

 

Meestal wanneer we liefdesverdriet ervaren, wisselen allerlei gedachtes en emoties zich af waardoor je soms het gevoel hebt overspoeld te raken. Rust in je hoofd en je lijf is dan wat je nodig hebt. Het e-book bevat waardevolle tips en oefeningen om je weer dichtbij jezelf te brengen waardoor je weer meer helderheid ervaart.

 

Het e-book is voor iedereen die weleens liefdesverdriet heeft. Of je nu in een relatie zit die niet (meer) aan je verwachting voldoet of dat je relatie net verbroken is.

 

Het bevat inzichten en tips voor een betere communicatie met je (ex) partner, oefeningen om los te kunnen laten en om meer zelfliefde te ervaren. Je download het gratis e-book hier!