Knuffel workshop bedrijven | Teambuilding | Twente
22777
page-template-default,page,page-id-22777,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Knuffel workshop bedrijven

Knuffelen in het kader van teambuilding.

 

Knuffelen met je collega’s is iets wat je misschien niet zo snel zou doen. We willen onze band vaak graag zakelijk en professioneel houden. Een bepaalde afstand behouden.

 

Toch kan het iets magisch in de samenwerking teweegbrengen wanneer we voorbijgaan aan weerstand en angst.

 

Een liefdevolle aanraking kan een diep helend effect hebben. Het gevoel echt gezien te worden als mens. De rollen vallen dan even weg en we zien elkaar zoals we werkelijk zijn. De enige manier om je echt met de ander te verbinden.

 

In een workshop van 2,5 uur ervaren we de volgende thema’s:

 

Durf ik mezelf te zijn?
Welke rollen neem ik aan en waarom?
Waar liggen mijn grenzen?
Wat mis ik in het contact?
Waar heb ik behoefte aan?

 

Onderwerpen die jou als mens doen groeien maar je ook zeker van dienst kunnen zijn in je werk. Deze workshop brengt inzicht in gedrags,- en denkpatronen. Wanneer verbinding en eerlijkheid weer hersteld worden, kun je pas echt in je kracht staan als team. Deze dag is een mooie start van een nieuwe samenwerking. De indeling van de workshop kunnen we samen naar wens invullen.

 

Erg enthousiast? Of erg veel weerstand? Weet dat beiden interessant zijn om te ontdekken. Voor verdere vragen kunt u contact met me opnemen via het contactformulier.