23217
page-template-default,page,page-id-23217,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Leven naar je cyclus

Een sensuele vrouw zijn is heerlijk!

 

Alleen ervaren niet alle vrouwen dat ze zich zo voelen. De periode tussen ovulatie en menstruatie (de luteale fase) hebben veel vrouwen het zwaar. Ze worden ineens erg kritisch op zichzelf. Voelen zich down, vermoeid en emotioneel. En ze hebben geen idee waarom ze zich zo voelen. Deze periode duurt relatief lang, 10-14 dagen.

 

Je kunt je ook energie voelen! 

 

Vanuit kennis en mijn eigen ervaring heb ik een super waardevol e-book geschreven. Leven naar je cyclus. Het helpt je jouw vrouwelijkheid echt te leren begrijpen en te eren. Het e-book bevat enorm veel waardevolle tips en is de ingang tot een nieuwe manier van leven! 

 

Leven naar je cyclus is namelijk dé manier voor het ontwikkelen van meer zelfcompassie maar ook om je gedurende de hele maand energiek te voelen! 

 

Het e-book is geschreven voor alle vrouwen. Jong en oud.  Of je nu nog menstrueert of al in de overgang bent. Onze natuurlijke vrouwelijke ritme is iets fantastisch dat niemand ons afpakt. 

 

Download het e-book hier snel!