Vermoeid en futloos? Ik leer je weer zin in het leven te krijgen!
Wil je voorgoed afscheid nemen van je vermoeidheid en lusteloosheid? Dan is de levenslust training wat voor jou! Ik coach je om meer levenslust te krijgen én super veel zin in het leven te hebben!
moe, vermoeid, cvs, me, chronisch, uitgeput, levenslust, vreugdevol, blij, vrolijk, energie, hsp, energiek, vitaal, positief, vitaliteit, depressie, neerslachtig, somber, depressief, lusteloos, futloos,
21918
page-template-default,page,page-id-21918,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Levenslust training

Voel jij je neerslachtig, futloos of vermoeid? Is jouw échte passie voor het leven verdwenen en weet je niet meer hoe je een positieve draai aan je leven kunt geven? Ik bied jou in een traject van een half jaar alle tools aan voor heel veel levenslust én een compleet andere kijk op het leven! Ik leer je het leven te creëren waar jij naar verlangd en waarvoor je voor geboren bent!

 

Verlang jij er naar om…

 

Weer echt zin in het leven te hebben? 

Je energiek te voelen? 

Vreugdevol en geïnspireerd te leven? 

Vol vertrouwen in het leven te staan? 

Meer liefde in je leven toe kunnen laten?

Eindelijk de rust in jezelf te vinden? 

Meer betekenis aan jouw leven te geven?

 

Voor wie?

De LEVENSLUST training is voor gemotiveerde mensen die vastzitten in negatieve overtuigingen en patronen. Mensen die zich laten beperken door verwarring, angst en oude pijnen. Mensen die geen of weinig vertrouwen ervaren in zichzelf en het leven. Die denken van alles te hebben geprobeerd, maar er niet in slagen om een leven te leiden dat ze écht plezier en voldoening geeft. Mensen die letterlijk bij de pakken neer zijn gaan zitten en het leven niet écht ten volle leven!

 

Ik ga je helpen!  

 

Wat levert deze online training je op? 

De LEVENSLUST training is de perfecte mix afgestemd op gedrag, mindset en het leren samenwerken met je hogere ik. Ik ga je leren hoe je super verliefd op het leven kunt worden! Ik laat je ervaren dat ALLES veranderd in je leven door je mindset en energie te veranderen. Je gaat loslaten wat jou niet langer dient en je gaat je lichter voelen dan ooit. Je zult gaan begrijpen hoe het creëren van een vreugdevol leven écht werkt. Wanneer jij deze tool in handen hebt dan creëer je niet alleen levenslust, maar kun je alles creëren waarnaar je verlangd. Die fijne relatie of die droombaan die net zo op jou wacht als jij op haar. Deze tool opent de deuren naar het leven waar jij van droomt.

 

Wat leer je?

Ik leer je je bewust te worden van je negatieve overtuigingen. Ik leer je hoe je jouw blokkades voorgoed kunt helen. Ik leer je om je af te stemmen op de Universele levensenergie en ik leer je hoe je deze moeiteloos door jou heen kunt laten stromen. Ik leer je weer te voelen. Ik leer je ontvankelijk te worden voor al het goede dat het leven je wil geven. Ik leer je jouw leven te leven op de meest krachtige en liefdevolle manier. Ik leer je het leven te creëren waar je voor geboren bent!

 

Opbouw programma

Module 1 t/m 3           : Verantwoordelijkheid  & nieuwe keuzes maken

Module 4 t/m 7          : Verlangens ontdekken en de blokkades die je in de weg staan helen

Module 8 t/m 15        : Word de echte jij!

Module 16 t/m 18      : Energie leren managen

Module 19 en 20        : Zelfsessies en leren leven in overgave

Module 21 en 22        : Je zielsmissie leven en leren genieten

 

Wat kost het?

Dit traject van 6 maanden bedraagt 799,- incl. BTW. Voor deze prijs krijg je 6 maanden iedere week een module boordevol waardevolle informatie, healings en opdrachten. Bovendien heb je 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook community waar iedere dag nieuwe content wordt geplaatst in de vorm van blogs en coaching calls. Ik ben daar iedere dag aanwezig om op al je vragen antwoord te geven en jou te helpen meer levenslust te creëren. Bovendien is dit een fijne en veilige plek om gelijkgestemden te vinden,  inspiratie en ervaringen uit te wisselen.

 

Is dit wat jij écht wilt? En resoneren mijn woorden met je? Meld je HIER aan, dan beginnen we direct!