22816
page-template-default,page,page-id-22816,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Advies over de liefde

Waar loop jij nu tegenaan in de liefde? Voel je angst om gekwetst te worden of misschien wel heel angstig om intiem met iemand te zijn? Of merk je dat jouw partner bindingsangst heeft en niet in jouw behoeftes kan voorzien?

 

De liefde is prachtig als ze stroomt, maar ook super confronterend en pijnlijk als ze afwezig is.

 

Hoe handel je als de ander zich terugtrekt en jij daardoor onzeker wordt? Hoe blijf je dan toch liefhebben? Waar heb je werkelijk behoefte aan en hoe communiceer je dat? Hoe blijf je staan als iemand helemaal afhankelijk van je is en je compleet in beslag neemt?

 

De afgelopen jaren heb ik veel over de liefde mogen leren. Vanuit mijn helder weten, ervaring en de kennis die ik vergaard heb, geef ik jou graag advies over deze onderwerpen.

 

Heb je vragen waar je niet uitkomt over veranderingen in bijvoorbeeld vriendschappen, of de band met je ouders? Ook deze zijn heel welkom en veilig. Dit is de plek waar je met al je liefdesperikelen terecht kan.

 

Ik breng je inspiratie, wijze woorden en troost. Vraag hier jouw gratis liefdesbrief aan!