22977
page-template-default,page,page-id-22977,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Meisjesdag

De meisjes van nu zijn de vrouwen van de toekomst. Zo rond het 8e levensjaar verandert er al veel in het leven van een meisje. Het schaamteloze gedrag maakt al wat meer plaats voor aangepast gedrag. En misschien beginnen ze langzamerhand al wat veranderingen in hun lijf te voelen of hun gedrag ten opzichte van jongens.

Wij vrouwen weten hoe we steeds meer vanuit die schaamte zijn gaan leven. We onderdrukten steeds meer gevoelens en zijn dingen al snel gek gaan vinden. Dus passen we ons aan.

Het onderdrukken van onze boosheid, onze seksualiteit, onze verlangens en onze vitale kracht heeft ervoor gezorgd dat we ons steeds meer vermoeid zijn gaan voelen en zijn gaan leven uit ons hoofd.

Dat is niet wat we over willen dragen toch?

Wat willen we onze meisjes wel meegeven dan?

Dat we ze horen, zijn en begrijpen? Dat al hun gevoelens er mogen zijn? Hun boosheid en kracht? Hun gevoeligheid en zachtheid? Dat ze veilig zijn? Dat ze gekoesterd worden? Mogen ze een beetje wild zijn en vol plannen zitten? Willen we ze grenzen meegeven zodat ze gezonde relaties opbouwen?

Laten we onze pijn niet overdragen maar ze empoweren in wie ze zijn!

Deze middag zullen we wat ontspanningsoefeningen doen en praten over hoe het is om een meisje te zijn. Hoe gaat het op school en wat maak je mee met je vriendinnetjes. Uiteraard op een laagdrempelige en speelse wijze.

Als activiteit doen we bijvoorbeeld een leuke photoshoot in een bed van rozenblaadjes om je te laten zien hoe mooi je je kunt voelen. Of we maken een vriendschapsbandje om je eraan te herinneren dat je onderdeel bent van de meisjesclub en er altijd mensen zijn die van je houden.

Kortom een middag waarin de meiden lekker ontspannen en weer voelen hoe heerlijk het is als je jezelf durft te zijn.

Mama’s mogen beneden lekker een kopje koffie drinken of even me-time nemen in het centrum van het leuke Wierdense.
Kijk dat noem ik nou een win-win! 😉

De middag vindt plaats bij Crea&Cats en bedraagt 10,-  De middag begint om 14.30 en is om 17.00 uur afgelopen. De leeftijdscategorie is plus minus 8-13 jaar. Ik heb plek voor 10 meisjes.

Vraag even naar de data door een mailtje te sturen.