23202
page-template-default,page,page-id-23202,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ontluik je sensualiteit!

Verzacht je voorhoofd, ontspan je kaken en laat je schouders hangen.

En zucht eens een keer…..ahhhh…

Kun je de opluchting in je lichaam voelen wanneer jij gewoon helemaal jezelf mag zijn?

 

Hoe ziet die zelf eruit?

Hoe beweegt ze?

Wat zou ze het liefste doen?

Hoe zou ze zich voelen?

 

Doe je ogen eens dicht en laat dat gevoel eens helemaal toe….

Dit mag helemaal om jou gaan!

 

Ik gun jou dat jij naar voren stapt en achter je laat wat je niet meer dient. Dat je mag genieten van alle sensaties die jouw heerlijke vrouwelijke lijf je wil laten voelen. En dat je leert jezelf te openen voor al het moois dat het leven je te bieden heeft. Heerlijke kleuren, geuren en sensaties. Liefde die voelbaar is in iedere vezel van je lijf. 

 

Open je hart en kom weer tot bloei!

 

Wees aanwezig in je hart. Verzacht en leer jezelf lief te hebben. Leer om op een nieuwe manier in het leven te staan. Vanuit flow en een zachte kracht.

 

Het is jouw tijd mooie vrouw, om te ontwaken! 

 

Voel jij een JA in je lijf? Dan mag je je daaraan overgeven.

 

Het ‘Ontluik je sensualiteit’ is een een-op-een reis wat je helpt te verzachten en jezelf te openen. Het leert je om vanuit jouw eigen kern je te verbinden met de wereld om jou heen. Op jouw voorwaarden. 

 

In twaalf weken ontwaken we jouw vrije sensuele vrouw. En laten we los wie jij denkt te moeten zijn. Iedere twee weken doen we online of live een coachingsgesprek van 45 minuten. Na deze call krijg jij opdrachten die precies aansluiten bij het punt waar jij nu staat in je ontwikkeling en daar waar je heen wilt. Daarnaast mag je me per e-mail onbeperkt 3 maanden lang om advies vragen. Ik kijk graag met je mee. 

 

Life will never be the same! 

 

Voel jij een JA in je zinderende lijf? Vraag dan hier jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten aan.

Ik ontmoet je graag!