22889
page-template-default,page,page-id-22889,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Referenties Reiki bloei behandeling

Juliette M. 

‘ De reiki behandeling was heerlijk ontspannend, want ik voel me altijd erg hyper. Tijdens de behandeling vroeg Manon of ze mijn blokkades mocht benoemen en ik stond er van te kijken hoe ze me confronteerde met dingen. Wel op een rustige manier hoor. Ik voelde wel wat verdriet hierdoor omhoog komen maar daarna hebben we daar nog even over kunnen praten. Wat deze blokkades me wilden vertellen. Ik kwam erachter dat dit emoties waren die ik weggedrukt had. Niet heel handig want dan krijg ik dus lichamelijke klachten. Dit was de eerste keer dat ik een reiki behandeling heb gedaan dus ik heb geen vergelijk maar ik ga dit zeker nog eens doen. Na de behandeling was ik even een half uurtje wat moe maar daarna had ik veel energie en tegelijkertijd voelde ik me ook heel rustig. Dit heeft zeker drie weken geduurd. Mensen in mijn omgeving viel het gewoon op. Eigenlijk zou ik dit als onderhoud iedere maand even moeten doen.’