22960
page-template-default,page,page-id-22960,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Sisterhood

Een plek waar onze maskers afvallen. Waar we niet sterk hoeven te zijn of te zorgen voor anderen maar kunnen ervaren dat we gedragen worden door andere vrouwen. Waar concurrentie niet bestaat en we onze krachten bundelen. Dat is waar de oorsprong ligt van de sisterhood.

 

Sisterhood betekent voor mij een diepe verbondenheid. In waarheid bij elkaar zijn. Elkaar veiligheid bieden en steun.

 

Wij vrouwen zijn zoveel rollen toebedeeld dat we nog weleens vergeten wie we werkelijk zijn. Vanuit eeuwenoude rolpatronen doen we dat wat van ons verwacht wordt en ervaren daardoor steeds meer een leegte in ons huidige bestaan. We zijn op zoek naar iets maar kunnen er de vinger niet opleggen.

 

Leven vanuit deze patronen heeft ervoor gezorgd dat we zijn gaan verharden, naar onszelf maar ook in relatie tot anderen. Soms zijn we zover van onszelf verwijderd dat we niet eens meer voelen wie we ten diepste zijn. Waar we werkelijk naar verlangen. Wat we voelen en wat onze grenzen zijn.

 

Tijdens de sisterhood avonden ga je je weer verbinden met jouw vrouwelijke essentie. Die heerlijke liefdevolle en authentieke vrouw die in jou schuil gaat. Die zo graag gezien wil worden en mooie dingen in de wereld wil creëren. We geven haar de ruimte door haar haar waarheid te laten spreken. We laten haar bewegen zoals zij zich wil bewegen. We kalmeren haar hoofd en laten haar liefde ervaren. We laten haar thuiskomen in zichzelf.

 

Tijdens de sisterhood avonden begeleid ik vrouwen in een veilige setting naar meer authenticiteit en zelfliefde. Ik creëer ruimte voor alles wat er in je leeft. Je bent welkom met vreugde en verdriet. Je zal gehoord, gezien en begrepen worden en dat is al een helende ervaring op zich.

 

Iedere donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur vind de sisterhood plaats in Wierden. De avond word gehouden op basis van een vrije gift. Wil je een keertje ervaren of het iets voor je is? Stuur me dan even een berichtje. Je bent welkom!