Visie op depressie | Roses on my pillow
22479
page-template-default,page,page-id-22479,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Visie

Wanneer wij de liefde voor onszelf kwijtraken, raken we ook de liefde kwijt voor het leven.

 

Van buitenaf proberen we van alles om de leegte op te vullen, maar niets vervuld ons werkelijk, want wat we nodig hebben is de verbinding met onszelf. Velen van ons zijn deze verbinding gedurende het leven kwijtgeraakt door de dingen die we mee hebben gemaakt. Ons hart heeft zich gesloten.

 

In ieder moment dat je niet in verbinding bent met jezelf, ga je je ongelukkig voelen. Wanneer jouw gedachten en handelingen niet in overeenstemming zijn met wie jij werkelijk bent, gaat het knellen. Wanneer je dit ervaart wil het leven je duidelijk wil maken dat jij niet het leven leeft waarvoor je geboren bent. Dat jij genoegen neemt met iets wat niet voor jou bestemd is en dat er een veel mooier leven op je wacht.

 

Wanneer jij helemaal in alignment leeft met wie jij werkelijk bent, dan pas kan jouw levensenergie en liefde weer optimaal stromen. Vanuit die staat van zijn hoeven we nooit meer de liefde te zoeken buiten ons zelf maar  kunnen we onszelf geven waar naar we verlangen.

 

En kunnen we ons eindelijk werkelijk verbinden met het leven en anderen…