Visie op depressie en vermoeidheid | Roses on my pillow
22479
page-template-default,page,page-id-22479,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Visie

We worden perfect geboren. We zijn precies zoals we behoren te zijn.

Maar ergens zijn we dat gevoel kwijtgeraakt.

 

In onze huidige samenleving zijn we steeds meer van onszelf af komen te staan. We leven grotendeels vanuit ons hoofd, waardoor het echte diepe contact met ons hart verdwenen is.

 

Onze aandacht is veelal naar buiten gericht. Dat wil zeggen, we reageren op de dingen die buiten ons gebeuren, in plaats van dat we reageren op dat wat er werkelijk in ons leeft. Met als gevolg dat we vermoeid zijn, minder authentiek zijn en aan ons zelf zijn gaan twijfelen.

 

Van buitenaf proberen we het een en ander om de leegte op te vullen. Maar niets vervuld ons werkelijk, want wat we nodig hebben is die diepe verbinding met onszelf.

 

Wanneer onze gedachten en handelingen niet in overeenstemming zijn met wie we werkelijk zijn, dan gaat het knellen. Dit kan zich onder andere uiten in (chronische) vermoeidheid, burn-out en depressie.

 

Ervaar jij dit ook?

 

Het leven probeert je duidelijk te maken dat je niet het leven leeft waar jij gelukkig van wordt. Dat je genoegen neemt met iets wat niet voor jou bestemd is en dat er een veel mooier leven op je wacht!

 

Wanneer we ons voelen en denken weer in balans brengen ervaren we rust in ons zelf. Van daaruit kunnen we richting geven aan ons leven. Wat is werkelijk datgene wat mijn ziel nodig heeft om gelukkig te zijn? Hoe kan ik echt expressie geven aan wie ik werkelijk ben?

 

Hoe verbind ik me met mezelf en de wereld om me heen, vanuit deze thema’s werk ik. Ik ondersteun je graag in dit proces.