Visie op depressie | Roses on my pillow
22479
page-template-default,page,page-id-22479,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Visie

Vreugde is voor iedereen weg gelegd!

 

Ik geloof niet langer dat neerslachtigheid wordt veroorzaakt door een ontbrekend stofje in je hersenen. Waar ik wel in geloof is dat het leven je duidelijk wil maken dat jij niet het leven leeft waarvoor je geboren bent. Dat jij genoegen neemt met iets wat niet voor jou bestemd is en dat er een veel mooier leven op je wacht.

 

Het leven schudt ons met regelmaat wakker wanneer wij niet in overeenstemming leven met wie we zijn. Alleen kiezen wij om op de snooze knop te drukken in plaats van dat we reflecteren en andere keuzes maken. We onderdrukken onze pijn liever met een paracetamol dan dat we onze emotie aankijken die deze pijn veroorzaakt.

 

Ik ben erachter gekomen dat ik de keuze heb om te kiezen voor een leven met depressie of een leven zonder depressie. Met of zonder vermoeidheid. Ik had geen idee dat ik daarin een keuze had. Ik dacht zoals velen dat het iets was wat me overkwam. Het bleek niet zo te zijn. Ik leerde dat we onze eigen werkelijkheid creëren en dat onze buitenwereld een weerspiegeling is van wat er zich in ons afspeelt. Onze gedachten creëren onze gevoelens en onze gevoelens bepalen onze acties. En deze drie dingen bij elkaar bepalen de kwaliteit van je leven en of je jouw dromen leeft. Hoe meer we helen in onszelf, hoe lichter onze energie wordt en hoe meer vreugde we ervaren.

 

Blijf jij snoozen en slaapwandelen of ga je in op deze unieke uitnodiging van het leven? Sta jij jezelf toe een leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt?