21424
page-template-default,page,page-id-21424,stockholm-core-1.0.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over mij

Als kind kon ik uren druk zijn, met het plukken van roze roosjes uit de tuin van mijn buurvrouw. Ze had een hele tuin vol. In een grote emmer met water maakte ik er mijn eigen parfum van. Zoete herinneringen heb ik aan die tijd. Het was de tijd dat ik me nog kind voelde, vrij én levenslustig.

 

In mijn vroege jeugd werd mijn moeder psychisch ziek en hield ik op met kind zijn. Ik deed alles wat in mijn macht lag om haar weer gelukkig te maken, maar helaas lukte me dat niet, hoe hard ik het ook probeerde. Door haar emotionele afwezigheid had ik het gevoel niet geliefd te worden en dat deed pijn. Ik leerde dat ik heel hard mijn best moest doen om liefde te ontvangen. Mezelf wegcijferen en pleasen.

 

De relatie met mijn moeder legde de basis voor mijn andere relaties. Ik ontwikkelde al vroeg in mijn jeugd allerlei gedragspatronen om te voorzien in de behoeftes van een ander maar waarbij ik zelf onvervuld achterbleef.  Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik jaren worstelde met depressie, angsten en burn-outs.

 

Toen ik uiteindelijk in een relatie terechtkwam die al mijn oude wonden open haalde, kwam ik tot het noodzakelijke besef dat het zo niet langer kon en dat ik van mezelf wilde houden. Ik wist alleen nog niet hoe.

 

Ik kwam terecht in een sisterhood die mijn leven compleet transformeerde. Het voelde daar als het thuis waar ik zo lang naar had gezocht. De omgang met andere vrouwen bracht zoveel herkenning. De aanrakingen waren helend. Ik leerde er hoe ik over mezelf kon moederen, zodat ik niet langer afhankelijk was van anderen. En hoe ik me op een gezonde en liefdevolle manier kon verbinden met anderen.

 

Het verbinden met mijn vrouwelijke essentie was de basis in dit hele proces.

 

Ineens kwamen de rozen weer op mijn pad en ik herkende de overeenkomst met mijn persoonlijke ontwikkeling. Een roos is levendig, harmonieus en sereen en het mooiste wanneer ze bloeit. Ik ontdekte dat de rozen energie kalmerend werkt op de zenuwen en je helpt je hartchakra te openen. Mijn hele webshop is ingericht op deze krachtige energie.

 

Ben je benieuwd hoe jij weer kunt bloeien? Ik help je graag! Liefs Manon heart-pink1