Manon Asbroek | Roses on my pillow
Ik coach vrouwen richting meer vitaliteit en (zelf)liefde!
Manon Asbroek, online coach, coach, online trainer, trainer, levenslust, expert, levenslust coach,
21424
page-template-default,page,page-id-21424,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over mij

Als kind kon ik uren druk zijn, met het plukken van roze roosjes uit de tuin van mijn buurvrouw. Ze had een hele tuin vol. In een grote emmer met water maakte ik er mijn eigen parfum van. Zoete herinneringen heb ik aan die tijd. Het was de tijd dat ik me nog kind voelde, vrij én levenslustig.

 

Op mijn tiende werd mijn moeder psychisch ziek en hield ik op met kind zijn. Ik deed alles wat in mijn macht lag om haar weer gelukkig te maken, maar helaas lukte me dat niet, hoe hard ik het ook probeerde. Door haar emotionele afwezigheid had ik het gevoel niet geliefd te worden en dat deed pijn. Ik leerde dat ik heel hard mijn best moest doen om liefde te ontvangen.

 

De relatie met mijn moeder legde de basis voor mijn andere relaties. Ik ontwikkelde al vroeg in mijn jeugd allerlei gedragspatronen om te voorzien in de behoeftes van een ander maar waarbij ik zelf onvervuld achterbleef.  Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik jaren worstelde met depressie, angsten en burn-outs.

 

Toen ik in een zeer ongezonde relatie terechtkwam die al mijn oude wonden open haalde, kwam ik tot het noodzakelijke besef dat het zo niet langer kon. Dat ik mezelf niet langer wilde wegcijferen. Dat ik me niet langer aan wilde passen. Dat ik niet langer afhankelijk van de ander wilde zijn. Dat ik me niet langer ongelijkwaardig wilde voelen. Maar dat ik van mezelf wilde houden.

 

Ik kwam terecht in een sisterhood die mijn leven compleet transformeerde. Het voelde daar als het thuis waar ik zo lang naar had gezocht. De omgang met andere vrouwen bracht zoveel herkenning en deed me beseffen dat we zo een zijn met onze pijn. Ik leerde er over zelfliefde, authenticiteit en hoe ik me op een gezonde en liefdevolle manier kon verbinden met anderen. Ik leerde moederen over mezelf waardoor ik niet langer afhankelijk was van anderen. Ik leerde dat het veilig was om mezelf te zijn met alles wat er is. Mijn leven kreeg weer kleur en voor het eerst voelde ik weer de intense vreugde die ik als kind verloor.

 

Het opnieuw verbinden met mijn vrouwelijke essentie maakte dat ik voelde dat ik er mocht zijn. Ik begon me sensueler te voelen en durfde meer ruimte in te nemen. Ik ontdekte dat ons bekkengebied de bron is van alle vitaliteit en als we dit gebied niet door angst sluiten maar leren te openen dat deze levensenergie vrij door ons heen kan stromen.

 

Wanneer we vanuit deze zachte kracht de wereld betreden dan nemen we daar anderen moeiteloos in mee. Ook onze mannen. Zo creëren we samen een wereld die niet langer door angst en ratio geleid wordt. Maar creëren we en hoger bewustzijn.

 

Ineens kwamen de rozen weer op mijn pad. Ik zocht er niet naar, maar ze vonden mij.  Ze kwamen steeds vaker weer terug tijdens meditaties en dromen. Ik voelde dat ik er weer wat mee mocht doen. De roos wordt niet voor niets de bloem van de liefde genoemd. Ze heeft de hoogste trillingsfrequentie van alle levende organismen en deze staat gelijk aan de Universele levensenergie (liefde) waar wij mensen zo naar op zoek zijn. Een roos is levendig, harmonieus en sereen. Deze energie werkt kalmerend op de zenuwen en helpt je je hart weer te openen. Ik heb mijn hele webshop ingericht op deze krachtige energie.

 

De roos staat ook voor persoonlijke ontwikkeling. Vanuit je knop jouw schoonheid durven delen met de wereld. Mijn missie is het om jou weer op te laten bloeien. Ik geef je graag alle licht en voeding die je nodig zult hebben in dit proces!

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met me op. Liefs Manon heart-pink1