Manon Asbroek | Roses on my pillow
Ik coach vrouwen richting meer vitaliteit en (zelf)liefde!
Manon Asbroek, online coach, coach, online trainer, trainer, levenslust, expert, levenslust coach,
21424
page-template-default,page,page-id-21424,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over mij

Als kind kon ik uren druk zijn, met het plukken van roze roosjes uit de tuin van mijn buurvrouw. Ze had een hele tuin vol. In een grote emmer met water maakte ik er mijn eigen parfum van. Zoete herinneringen heb ik aan die tijd. Het was de tijd dat ik me nog kind voelde én levenslustig. Op mijn tiende werd mijn moeder psychisch ziek en hield ik op met kind zijn. Mijn echte ZIN in het leven was verdwenen. Ik deed alles wat in mijn macht lag om haar weer gelukkig te maken, maar helaas lukte me dat niet, hoe hard ik het ook probeerde. Door onder andere deze gebeurtenis en een trauma op één jarige leeftijd bleek ik onveilig gehecht te zijn en een posttraumatische stressstoornis ontwikkeld te hebben. Toen ik daarnaast ook nog eens in een zeer ongezonde relatie terechtkwam, raakte ik verder van mezelf verwijderd dan ooit. Ik was depressief, angstig en volledig uitgeput.

 

Op een avond had ik vanuit het niets een bijzondere spirituele ervaring die mijn leven voorgoed veranderde. Ik ervoer dat wij onze eigen realiteit creëren, op een manier die ik haast niet kon bevatten. Ik doorzag de illusie van ons ego-bestaan en ervoer wie ik werkelijk was. Ik moest onder ogen zien dat ik niet mijn waarheid leefde en mijn volledige potentieel gebruikte, maar me gedroeg zoals ik dacht dat de maatschappij dat van mij verwachtte. Het vergde moed om een leven te creëren waar IK naar verlangde. Het vergde moed om los te komen van de verwachtingen van anderen en die ik mezelf jarenlang had opgelegd. Moed om mijn stem te gebruiken voor de woorden die door mij heen wilden stromen. Moed om ruimte in te nemen. Moed om mezelf te zijn in al mijn kwetsbaarheid én kracht.

 

Ineens kwamen de rozen weer op mijn pad. Ik zocht er niet naar, maar ze vonden mij.  Ze kwamen steeds vaker weer terug tijdens meditaties en dromen. Ik voelde dat ik er weer wat mee mocht doen. Ik kwam er bij ‘ toeval’ achter dat de roos een anti depressieve werking heeft. De roos wordt niet voor niets de bloem van de liefde genoemd. Ze heeft de hoogste trillingsfrequentie van alle levende organismen en deze staat gelijk aan de Universele levensenergie (liefde) waar wij mensen zo naar op zoek zijn. Een roos is levendig, harmonieus en sereen. Deze energie werkt kalmerend op de zenuwen en helpt je je hart weer te openen. Ik leerde mezelf dagelijks afstemmen op deze energie en mijn klachten verdwenen. Als je in aanraking komt met deze energie zal het je compleet betoveren.  In onze shop vind je een ruim assortiment aan producten die je ondersteunen in jouw proces,  zodat jij eindelijk de liefde weer terug vind voor  jezelf!

 

Mijn missie is het om jou weer op te laten bloeien. Ik geef je graag alle licht en voeding die je nodig zult hebben in dit proces!

 

Ben je benieuwd geworden hoe? Neem dan gerust contact met me op! Manon heart-pink1